Jak składać bokserki ?

Prawidłowo złożone majtki bokserskie mogą zaoszczędzić cenne miejsce w szufladach lub walizce, a także pomóc w utrzymaniu porządku. Istnieje kilka różnych technik, aby to osiągnąć. Dla idealnego przechowywania w szufladzie, spłaszczaj majtki bokserskie. Dla uzyskania lepszego efektu, złóż bieliznę w kwadrat. W końcu, dla maksymalnej oszczędności miejsca, użyj metody Ranger Roll, aby spakować wszystko efektywnie.

Umieść majtki bokserskie zwrócone do góry na płaskiej powierzchni i wygładzaj wszystkie zmarszczki. Kieruj się do siebie stroną krocza. Następnie owiń rękę wokół bielizny, aby wygładzić wszelkie zmarszczki.[1]
Przed odłożeniem slipów bokserskich upewnij się, że powierzchnia jest czysta i sucha.
Stół lub deska do prasowania to dobre powierzchnie do pracy. Nie używaj łóżka lub podobnej miękkiej powierzchni.

Złóż lewą nogę do środka bielizny. Delikatnie podnieś lewą nogę majtek bokserskich. Następnie złóż ją na środek bielizny, pomiędzy dwiema częściami nogawek.[2]
Po każdym złożeniu bieliznę należy ponownie wygładzić, aby była płaska i schludna.

Przenieś prawą nogę na lewą stronę bielizny. Podnieś prawą nogę i załóż na lewą. Złóż bieliznę, aż prawa noga dotrze do drugiej krawędzi.[3]
Upewnij się, że dwie krawędzie tworzą linię prostą. Nie pozwól, aby górna lub dolna krawędź nachodziła na siebie.

Złóż pasek w talii do połowy. Weź majtki bokserskie za pasek i złóż je w dół. Doprowadź pasek do połowy bielizny.[4]
Upewnij się, że bielizna nie zmieni się podczas składania.

Włóż dolną połowę do paska. Weź dolną połowę bielizny do jednej ręki i drugą ręką trzymaj pasek otwarty. Złóż dolną część bielizny do góry i włóż ją do paska. Wsuwaj tkaninę tak długo, aż pasek będzie tworzył dolną linię majtek bokserskich. Będziesz miała teraz ładny, schludny kwadrat.[5]
Jeszcze raz naciśnij na bieliznę, aby ją spłaszczyć i upewnić się, że nie ma już zmarszczek.
Ta fałda daje płaski efekt, który jest dobry do pakowania.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *